3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Otobanda kaza: 1 ölü, 2 yaralı

OTOBANDA KAZA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Yardım amacıyla arabasına aldığı kişiyi indirmek için sağa yanaşan karpuz yüklü araca, arkadan gelen içinde 3 kişinin bulunduğu başka bir araç çarptı. Kazada, 30 yaşındaki Eyüp Yeşiloğlu öldü, 2 kişi de yaralandı.

Torbalı'dan İzmir'e 35 TS 416 plakalı aracıyla karpuz götüren Emsar Deliduman, otoban üzerinde yaya yürüyen Kenan Acır'ı gördü. Aracı bozulduğu için Pancar Dinlenme Tesisleri'ne su almak için gittiğini söyleyen Acır'ı aracına alan Deliduman, Acır'la birlikte yola devam etti.

Dinlenme tesisleri civarına gelen Emsar Deliduman, aracı emniyet şeridine çekerek durdu. Bu sırada İstanbul'dan İzmir'e giden Volkan Taşdelen yönetimindeki 34 GKB 41 plakalı araç duran kamyonete hızla çarptı.

Kazada, Taşdelen'in kullandığı aracın ön koltuğunda oturan Eyüp Yeşiloğlu hayatını kaybetti, diğer yolcu Kadir Çetin ile sürücü Taşdelen de ağır yaralandı. Kamyonette bulunan karpuzlar kazanın etkisiyle otobana saçıldı, trafik bir süre aksadı. Olay yerine çağırılan ambulanslar, Volkan Taşdelen'i Ege Üniversitesi Hastanesi, Kadir Çetin'i ise İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kazada, araç içinde sıkışarak hayatını kaybeden Eyüp Yeşiloğlu'nun cesedi cenaze aracıyla Torbalı Devlet

Hastanesi morguna ve ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

OTOBANDA KAZA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
OTOBANDA KAZA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2011 Çarşamba 10:13:00
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 16:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?