5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Otomobil takla attı: 3 yaralı

İZMİR'DE OTOMOBİL TAKLA ATTI

İzmir'de, asker uğurlamaktan dönen gençlerin içinde bulunduğu otomobil, arıza yaptığı için yol kenarına park edilen bir otomobile çarparak takla attı. Otomobildeki üç genç yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, gece saat 02.00 sıralarında, Yeşildere yolu son durak yakınlarında meydana geldi. Yalçın Vural (21) isimli sürücünün kullandığı 35 HBY 01 plakalı otomobil, Gaziemir istikametine gittiği sırada arızalanarak yolda kaldı. Yalçın Vural otomobilini yolun sağına park ederek tamirci aramak için ayrıldı. Bu sırada İzmir Otogarı'ndan asker uğurlamaktan dönen 18 yaşındaki Yakup Z.'nin kullandığı 35 U 5517 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hızla gelerek yol kenarında park halindeki otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan ve takla atan otomobilin sürücüsü Yakup Z., 14 yaşındaki Cansu A. ve Muttalip T. (18) yaralandı. Otomobilin Muttalip T.'nin babasına ait olduğu, ancak aracı arkadaşının kullandığı öğrenildi.

Arka koltukta oturan ve kazadan hafif yarayla kurtulan Muttalip T. kendi imkanlarıyla otomobilden çıkmayı başardı. Takla atan araç içinde sıkışan Yakup Z. ile Cansu A. ise olay yerine çağırılan AKS 110 ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Yaralılardan Cansu A. ile Yakup Z. ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Üç gencin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İZMİR'DE OTOMOBİL TAKLA ATTI
İZMİR'DE OTOMOBİL TAKLA ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 09:24:01
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 23:18:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?