8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Otomobiliyle birlikte su kanalına düştü

İzmir'de otomobille geri geri manevra yaparken dikkatsizlik sonucu su kanalına düşen sürücü, arkadaşı tarafından kurtarıldı. 

Kaza, Çınarlı semti Meles Deltası piknik alanındaki asfalt yolda gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, nişanlısı ve nişanlısının arkadaşı olan Özer Şentürk ile birlikte Meles Deltası'na eğlenmeye giden bilgisayar teknisyeni Nur Bayındır (25), Şentürk'e ait park halindeki 35 ZS 180 plakalı otomobili çalıştırdı. 

Geri geri manevra yaparken yanlışlıkla gaza basan Bayındır, asfalt yolun kenarındaki demirlere çarparak su kanalına düştü. Hemen suya atlayan Özer Şentürk, Nur Bayındır'ı kurtardı. 

Kısa sürede kıyıya çıkan Nur Bayındır, Çınarlı Karakolu'nda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bayındır'ın ehliyetli ve alkolsüz olduğu öğrenildi. 

Kurtarma çalışmalarını izleyen bilgisayar teknisyeni Özer Şentürk, "Otomobili annemden alıp, arkadaşım ve nişanlısıyla birlikte gezintiye çıktık. 

Otomobili arkadaşım kullanıyordu. 

Biz kalkmak için hazırlanırken Nur arkadaşım, otomobili geri geri manevra yaparak yanımıza getirmek istedi. 

Bu sırada yanlışlıkla gaza basınca su kanalına düştü. Ben otomobilin su kanalına düşmesiyle birlikte hemen suya girip arkadaşımı kurtardım" diye konuştu
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2006 Salı 12:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?