2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Otoyol gişesinde dehşet

OGS GİŞESİNDE FECİ KAZA

İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı gişelerinde kendisinden yardım isteyen sürücünün yanına giderken bir aracın çarptığı gişe memuru hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 14.35'de Torbalı Otoban gişelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Torbalı'da bulunan Merinos Mobilya Fabrikası'nda çalışan İ.B. (33), bayi yetkilileri Şeref Karadeniz (43) ve Cumhur Karahasan'ı (40) saat 16.50 uçağına yetiştirmek üzere 34 AB 6961 plakalı araçla fabrikadan yola çıktı. Araç, Torbalı Otomatik Geçiş Sistemi'ne (OGS) girmek üzereyken gişeler arasından yola çıkan gişe memuru Hüseyin Erdinç'e (47) çarptı. Yaklaşık 10 metre uzağa fırlayan Erdinç, olay yerinde hayatını kaybetti. Aracın patlayan ön camı nedeniyle araç içinde bulunan 3 kişi de hafif yaralandı. Kaza sonrası Erdinç'in cesedi, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. İzmir'in Buca ilçesinde ikamet eden evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Erdinç'in ailesi sinir krizleri geçirdi.

Uzun süredir Torbalı Otoban gişelerinde memur olarak çalışan Hüseyin Erdinç'in mesaisinin bitmesi nedeniyle gişeden çıktığı ve Kartlı Geçiş Sistemi'nden (KGS) geçemeyen bir kamyon şoförünün kendisinden yardım istemesi üzerine trafiğin daha hızlı aktığı OGS gişelerinden geçmek istediği sırada aracın çarptığı tespit edildi. Otoban polislerinin tuttukları rapora göre, gişe memuru Erdinç'in hatalı olduğu ve 34 AB 6961 plakalı aracın süratli olmadığı bildirildi. Kazanın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan sürücü İ.B. serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 17:30:00
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 19:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?