2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Para için kardeşini bıçakladı

PARA İÇİN ANNESİNİN EVİNDE KARDEŞİNİ BIÇAKLADI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kişi, para için öz kardeşini bıçakladı. Ağır yaralanan küçük kardeş tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, İzmir'in Karşıyaka ilçesi Örnekköy semtinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, uzun süredir işsiz olan Nevzat S. (43), annesinin aldığı emekli maaşından istemek için annesinin evine geldi. Annesinden para istediği ileri sürülen Nevzat S., olumsuz yanıt aldı.

Bu sırada ağabeyinin annesinden para istediğini öğrenen Nihat S, yakında bulunan evinden ayrılarak annesinin evine geldi. Annelerinin evinde tartışan iki kardeş bir süre sonra kavga etti.

Nevzat S., eline aldığı bıçakla kardeşi Nihat S'yi ağır yaraladı. Çevre sakinleri tarafından olay yerine polis ve ambulans çağırıldı. Kısa sürede gelen ambulanstaki sağlık görevlileri ilk müdahaleyi evde yaptı. Ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürülen Nihat S yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti.

Ağabeyi tarafından öldürülen Nihat S'nin de iki evlilik yaptığı, bu evliliklerinden 3 çocuğu bulunduğu belirtildi. Nihat S'nin, Çankaya semtinde bulunan bir tekstil firmasında işçi olarak çalıştığı öğrenildi.

Olay sonrası kaçan zanlı Nevzat S., Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü ekibince yakalandı. Zanlının, altı yıl önce eşinden ayrıldığı ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Nevzat S., Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 17:54:03
Güncelleme :12 Haziran 2011 Pazar 18:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?