5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Park tabelası başlarına düştü

BAŞLARINA TABELA DÜŞTÜ

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, yolda yürüyen yaşlı kadın ve altı yaşındaki torununun başına belediyeye ait parkın tabelası düştü. Yaralanan yaşlı kadın ile torunu hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu olan yaşlı kadın polis merkezine giderek belediyeden şikayetçi oldu.

Olay, önceki gün öğle saatlerinde Alparslan Mahallesi 1620/16 sokak içindeki Şehit Uzman Çavuş Vedat Dayıoğlu Parkı'nın girişinde meydana geldi. 56 yaşındaki Güzin Acar, sekiz aylık hamile kızı Aysun Esen (34) ve torunu Dilara Esen ile birlikte pazar alışverişine çıktı. Şehit Uzman Çavuş Vedat Dayıoğlu Parkı'nın önünden geçen Güzin Acar ile torununun başına parkın tabelası düştü. Yaşlı kadın başından ve dudağından yaralanırken, torununun dudağı patladı. Olay yerine çağırılan ambulansla Güzin Acar

Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, 6 yaşındaki Dilara Esen ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acar ile torunu hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu oldu. Güzin Acar daha sonra Bayraklı Polis Merkezi'ne giderek belediyenin sorumsuzluğu nedeniyle bu kazanın yaşandığını iddia ederek belediyeden şikayetçi oldu. Güzin Acar, hakkını sonuna kadar arayacağını belirterek "Belediyenin bu tabelaların bakımını ve kontrolünü yapması gerekiyordu" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAŞLARINA TABELA DÜŞTÜ
BAŞLARINA TABELA DÜŞTÜ
BAŞLARINA TABELA DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2010 Perşembe 09:17:04
Güncelleme :2 Aralık 2010 Perşembe 19:47:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?