26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Partiye kadınlı kokain servisi

İzmir’de eğlence mekánlarına kokain servisi yapan şebeke, düzenlenen operasyonla çökertildi.

Şebekenin tek kadın elemanının kurye olarak kokaini götürdüğü partilerde, para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği saptandı.


İZMİR’in Alsancak, Bostanlı semtiyle Çeşme ilçesindeki eğlence mekánlarında kokain satıcısı durumundaki şebeke, düzenlenen "Kandil’’operasyonuyla çökertildi. Geçen salı gece yarısı düzenlenen operasyonda alıcı gibi davranan polis, şebeke elemanıyla pazarlık yaptıktan sonra kokaini almak için şebekenin lideri H.O.’nun belirlediği buluşma noktasına gitti.

Alışveriş sırasında yakalanan H.O. ile kadın yardımcısı S.Ö.’nün verdiği bilgiler doğrultusunda şebekenin diğer üyeleri M.D., N.G., M.A. ile kokain kullanıcıları Ş.B. ve E.A. da gözaltına alındı. Evlerdeki aramalarda 475.5 gram kokain, uyuşturucunun taşlaştırılmasında kullanılan 7 şişe amonyak, hassas tartı, 3 bin YTL ele geçirildi. Ş.B. ile E.A. serbest bırakıldı. Şebeke elemanlarının, Kolombiya’dan kuryelerin midelerinde kapsüller içerisinde soktukları kokaini, İstanbul’daki kişilerden alarak İzmir’e getirdikleri belirlendi.

Şebekenin tek kadın elemanı S.Ö.’nün kurye olarak kokaini gelir düzeyi yüksek müşterilere götürdükten sonra düzenlenen partide, alıcılarla para karşılığında cinsel ilişkiye girdiği de tespit edildi. Kadifekale Grubu olarak tanınan şebekenin elemanlarıyla telefon görüşmesi yapıp uyuşturucu alan 60 kişi de takibe alındı. İsimleri belirlenen içicilerin de ifadeleri alınacak.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 05:28:24
Güncelleme :2 Temmuz 2008 Çarşamba 11:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?