8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Pilavlı mezuniyet töreni

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde eğitim-öğretim veren 75. Yıl Anadolu Teknik, Anadolu Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi'nin geleneksel pilav günü ve mezuniyet töreni, coşku içinde gerçekleştirildi. 

Okul bahçesindeki törene, Çiğli Kaymakamı A. Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah Işık, Belediye Başkan Vekili Erkan Gül, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi ve KOBİDER Başkanı Fettah Güventürk, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Ateş, Okul Müdürü Saadettin Dumlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Şerafettin Polat, diğer yetkililer, eğitimciler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan 75.Yıl Anadolu Teknik, Anadolu Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Saadettin Dumlu, 5. mezunları vermenin gururunu yaşadıklarını ve 2. geleneksel pilav günüyle idareci, öğrenci ve veli kaynaşmasını pekiştirdiklerini ifade ederek, "Mezun öğrencilerimizi, birer meslek sahibi yapmak suretiyle hayata hazırlamanın sevincini gururla taşıyoruz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen başta Kaymakamımız A. Selami Abban olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Çocuklarımızı Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını, milletini seven, çalışkan birer birey olarak topluma kazandırdığımıza inanıyoruz. Bahtları ve yolları açık olsun" dedi. 

Törende okul bandosu ve folklor ekipleri birer gösteri sunarken, okul mutfağında hazırlanan tavuklu pilav da misafirlere ikram edildi. Okul Müdürü Saadettin Dumlu, Kaymakam A. Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah Işık'a birer teşekkür plakete takdim ederken, müzik eşliğinde sahneye davet edilen öğrenciler diplomalarını yetkililerin elinden aldı. Öğrenciler, mezuniyet coşkusunu keplerini havaya fırlatarak yaşadı.
.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2006 Pazar 12:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilksen IP: 88.224.213.xxx Tarih : 11.09.2006 21:28:24
evet ben bu okuluun nerede olduğunu açıkça gönderirmsin izzz sınavım ar ve zor buluyorumm orayıı şimdiden teşekk,rler