19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Pınar'dan KSK'ya mangal keyfi

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Spor Okulu'nda eğitim gören minikler ile Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Yıldız B Milli Takım seçmelerine katılan minik sporcular düzenlenen mangal partisinde bir araya geldi.


Pınar KSK Basketbol A Takımı, alt yapı oyuncuları, spor okulları ile Türkiye Basketbol Federasyonu'nun "1995-1996 doğumlular İzmir ve çevresi milli takım seçmeleri"ne katılan tüm minik oyuncular Pınar'ın düzenlediği mangal partisinde bir araya geldi. Pınar Karşıyakalı oyuncuların da katıldığı mangal partisi Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde gerçekleştiridi. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı mangal partisinde en büyük ilgiyi Pınar Karşıyaka A takımı oyuncuları çekti. Başta ABD'li oyuncular Leon Willliams, Ralph Mims, Mike Benton, Gerald Brown ile Hakan Köseoğlu, Ömer Kahyaoğlu, Gökhan Girenes, Furkan Aldemir, Gökper Gen, Can Terzioğlu miniklere bol bol imza dağıttılar. Pınar'ın sucuk ve ayran sponsoru olduğu etkinlikte sporcular, öğrenciler ve veliler mangal ziyafeti yaşadı.


Yetiştirdiği sporcularla Türk basketbolunun lokomotifi olan Pınar Karşıyaka Altyapı Kordinatörü Suat Olca hedeflerinin Pınar KSK' ye “geleceğin oyuncularını kazandırmak” olduğunu söyledi. Suat Olca, "Türkiye 1. liginin en eski temsilcisi olan kulübümüze genç yetenekleri bekliyoruz” çağrısı yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 14:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?