8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Polis gaspçıları yakaladı

İzmir'in Konak İlçesi Anafartalar semtinde, ailesiyle birlikte yolda yürüyen 16 yaşındaki genç kızın boynundaki altın kolyeyi koparıp çaldığı iddia edilen 3 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre olay, İkiçeşmelik Caddesi 825 Sokak girişinde meydana geldi. Kültürpark'ta gezinti yapan Suzan Mançuhan, annesi Leyla ve babası Ali Mançuhan ile birlikte eve gitmek yürümeye başladı. İddiaya göre, bu sırada karşıdan gelen S.Ş. (Sultan Şahin-22), H.Ç. (Hekim Çakar-19), ve R.Ç. (Ramazan Çakar-19) genç kızın boynundaki altın kolyeyi, asılarak kopardı ve kaçmaya başladı. Bir anda neye uğradığını şaşıran genç kız ve ailesi, olayı polise haber verdi.

O sırada devriye gezen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, alınan eşkaller doğrultusunda harekete geçti. İkiçeşmelik Caddesi üzerinden kaçan zanlılarla, polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Polisin ısrarlı takibi sonucu kısa sürede yakalanan 3 zanlı gözaltına alınırken, Suzan Mançuhan'ın olduğu kaydedilen altın kolye de ele geçirilerek sahibine teslim edildi. Zanlılar, Mançuhan ailesi tarafından da teşhis edildi. Altın kolyesine kavuşan Suzan Mançuhan, polislere çok teşekkür etti. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 04:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?