19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Polis Haftası etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatının 163.Kuruluş Yıldönümü çercevesinde İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve 17 Müdür yardımcısını makamında ziyaret etti. İzmir'in huzurlu bir şehir olduğunu söyleyen Kıraç, çalışmalarından dolayı Çapkın ve ekibine teşekkür etti. 

Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri sürerken İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ı makamında ziyaret etti. 17 Emniyet Müdür yardımcısı ve Hüseyin Çapkın tarafından karşılanan Kıraç, İzmir polisinin başarılı olduğunu vurguladı. Vali Cahit Kıraç," Hepimizin hedefinden insan önce gelir ve öncelikli olmalıdır. Amacımız burada insana hizmet götürmektir. Suçlunun ilk önce insan kimliği öne çıkmalıdır. Suçluyu insan olarak görerek öyle davranmalıyız. Şunu unutmalayım, başarılı hizmette her zaman halkın desteği vardır." diyerek vatandaşa sevgi ile yaklaşmak gerektiğini söyledi. 

İZMİR HUZURLU KENT 

İzmir'in diğer illere oranla daha güvenli ve huzurlu olduğunu belirten ve başarısından dolayı Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve ekibine teşekkür eden Kıraç," İzmir diğer illere bakılırsa, güvenlik ve huzurlu bir şehir. Zatan asayişin olmadığı bir yerde, huzur, ticaret ve turizm olması mümkün değildir. Sizler İzmir polisi olarak bu başarıyı yakaladınız. Bizde valilik olarak her zaman İzmir polisinin arkasındayız." dedi. 

SOKAKLARIN İPİ POLİSİN ELİNDE 

Ziyaretinden ve polise verdiği destekten dolayı İzmir valisine teşekkür eden Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın," İzmir'in huzurlu ve güvenli bir il olduğunu sözle, gözle değil artık rakamlarla görüyoruz. İzmir polisi gece gündüz demeden çalışarak güveni sağlamakta. Artık sokakların ipi polisin elinde.İpin ucu kaçmış değildir" diyerek ekibine teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 15:06:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynep kurşun IP: 85.100.31.xxx Tarih : 11.04.2008 20:33:17

Gecelerden sabahlara akan sen Her suçluyu yakalayıp bulan sen Evden uzak eşten uzak koşan sen Karda kışta nöbettesin polisim Bu vatanın göz bebeğisin polisin Yüreğin var dağlar kadar korkusuzu Sensin bizim kanadımız kolumuz