19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Polis memuru intihar etti

İzmir'de 3 ay önce boşanma davası açtığı 1 yıllık eşiyle barışan polis memuru, Polisevi'ndeki odasında beylik tabancasıyla intihar etti.

Olay, öğle saatlerinde Konak Polis Moral Eğitim Merkezi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Şubesi'nde görevli 2 yıllık polis memuru Ali Tutkun (27), 1 yıl önce evlendiği ve 3 ay önce boşanma davası açtığı ev hanımı eşi Banu Tutkun ile tekrar barışmak için Polisevi'nde buluştu. Yaklaşık 2 saat boyunca konuşan çift, tekrar barışma kararı aldıktan sonra ayrıldı. Eşiyle el ele çıktığı Polisevi'nin kapısında eşine "Odada telefonumu unuttum" diyen Ali Tutkun, kaldığı 405 numaralı odaya çıktı. Genç polis memuru, eşine ve babasına yazdığı mektubu yatağın üzerine bıraktıktan sonra beylik tabancasını başına dayayarak intihar etti. Silah sesini duyan görevliler odaya girdiklerinde Tutkun'u kanlar içerisinde buldu. Ambulansla Dokuz Eylül Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Tutkun, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tutkun'un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, tekrar barıştığı eşini bekleyen Banu Tutkun ise ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. Genç kadını yakınları teselli etmeye çalıştı.

Ali Tutkun'un, eşine bıraktığı mektupta, "Çok uğraştık ama başaramadık. Beni unutma" yazdığı öğrenildi. Polisin yaptığı araştırmada, Ali Tutkun'un 1 yıl önce evlendiği eşini ailesinin istememesi üzerine boşanma davası açtığı belirlendi. Tutkun'un eşini çok sevdiğini, ailesinin baskısına rağmen olay günü tekrar barışmak için Polisevi'nde buluşup ailesine de haber verdiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 18:26:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?