8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Polisin aşk cinayeti

Ödemiş İlçesi'nde, Antalya Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yapan bir polis memuru, hemşire olan sevgilisini tabanca ile vurup öldürdü. Katil zanlısı polis memuru, bir meslektaşı tarafından ayaklarından vurularak yakalandı. 

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Saraçoğlu Caddesi'ndeki bir lokantada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya'da görev yaptığı bildirilen B.Ö. (29) isimli polis memuru, ayrılmak isteyen sevgilisi 25 Nolu Sağlık Ocağı'nda ebe-hemşire olarak görev yapan E.A. (27) ile bir lokantada buluştu. Dul olduğu bildirilen sevgilisinin ayrılmak istemesi üzerine çılgına dönen polis memuru B.Ö., lokantada sevgilisini vurarak öldürdü. Öğretmenevi yakınındaki bir lokantada meydana gelen olaydan sonra sağa sola da rast gele ateş ettiği öne sürülen polis memuru, bir meslektaşı tarafından ayaklarından vurularak etkisiz hale getirildi. 

Meslektaşının iki el ateş ederek ayaklarından yaraladığı polis memuru, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilen polis memurunun evli ve 2 çocuk babası olduğu, Dıyarbakır'da görev yaptığı sırada aynı yerde görev yapan hemşire E.A. ile tanıştığı, aralarında 3 yıldan beri aşk ilişkisinin bulunduğu iddia edildi. Hemşire E.A.'nın evli ve çocuklu olması nedeniyle Diyarbakır'da görev yaptığı sırada da B.Ö.'den ayrılmak istediği, bunalıma giren polis memurunun hap içerek intihara kalkıştığı, aralarındaki aşk ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından da Antalya'ya tayin olduğu ileri sürüldü. Ödemiş'e tayin olan E.A. ile aralarındaki ilişkiyi devam ettirmek isteyen polis memurunun, "Uzun ömürlü olmayacağı"nı öne süren hemşire tarafından bunun kabul edilmemesi nedeniyle cinnet geçirmiş olabileceği kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2006 Cuma 20:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?