3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Polisin silahı kaptı dehşet saçtı

POLİSİN SİLAHINI KAPIP, TARTIŞTIĞI KİŞİYİ VURDU

İzmir'de sahilde çıkan kavgada bir genci bıçakla yaralayan şahıs, olay yerine gelen polis memurunun silahını kaparak ateş açınca bir kişi de başından vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Urla'daki Zeytinalanı sahiline giden sigortacı Murat Özer (26), su ve tüp bayisi olduğu öğrenilen Şenol Kunt (30) ile arkadaşları geç saatlere kadar bira içip sohbet etti.

Saat 02.30 sıralarında gençlerin yanına gelen O. isimli şahıs, gençlerle tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada şahıs Murat Özer'i yüzünden bıçakla hafif şekilde yaralayınca çevredekiler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen asayiş ekipleri kavgayı ayırmak istedikleri sırada O., bir polis memurunun silahını kaparak rastgele ateş açmaya başladı. Zanlı yaklaşık 10-15 el ateş ederken, kurşunlardan biri Şenol Kunt'un başına isabet etti. Kunt kanlar içerisinde yere yığılırken, olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Yüzünden bıçakla yaralanan Özer ile Kunt, kaldırıldıkları Urla Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Özer hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edilirken, fanatik Göztepe Spor Kulübü taraftarı olduğu öğrenilen Kunt'un

hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olayın ardından gözaltına alınan O. isimli zanlı ile silahını aldığı polis memuru, İskele Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2011 Pazar 10:47:02
Güncelleme :17 Temmuz 2011 Pazar 12:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?