26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Polisten haralara şok baskın

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Şirinyer Hipodromu'nda yer alan Türkiye Jokey Kulübü'ne ait yarış atlarının ve bakıcılarının kaldığı haralara baskın düzenledi. 

Çok sayıda ekibin katıldığı operasyonda çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre baskın saat 23.00 sıralarında, Şirinyer Hipodromu'ndaki haralara yönelik olarak düzenlendi. Türkiye Jokey Kulübü'ne ait yaklaşık bin 100 yarış atının ve bin bakıcının kaldığı haralara düzenlenen operasyon yaklaşık 3 saat sürdü. Önceden alınan mahkeme kararıyla gerçekleştirilen operasyon sırasında, olayın şokunu üzerinden atamayan at bakıcıları, yataklarından kaldırılarak, odaları didik didik arandı, kimlikleri incelenerek, herhangi bir suç kaydı olup olmadığı kontrol edildi. 

Operasyonun suç kaydı olan at bakıcılarını belirlemek ve suç işlemelerine engel olmak, silah ve uyuşturucu aramak amacıyla düzenlendiğini söyleyen bir emniyet yetkilisi, çevredeki vatandaşların güvenliğini sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Yapılan aramalarda çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalandı. Operasyonda toplam 850 kimlik sorgusunun gerçekleştirildiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 09:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ IP: 88.253.182.xxx Tarih : 16.07.2008 23:51:56

BEN SIRINYER HIPODROMA COK YAKIN OTURUYORUM BU ARAMALARIN SIK SIK YAPILMASINI RICA EDIYORUM. SIRINYER HIPODROM CIVARINDA OTURAN INSANLAR YANI BIZIM ICIN COK IYI OLACAGINA INANIYORUM.