5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Polisten kaçarken merdivenden düştü

POLİSTEN KAÇAN HIRSIZ MERDİVENLERDEN DÜŞTÜ

İzmir'de 4 işyerine girip hırsızlık yapan ve güvenlik kameraları tarafından tespit edilen iki zanlıdan biri Huzur Timi ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı. Huzur Timlerinin takibinden kaçan hırsızlık zanlısı, 10 yıl önce yakalandığı merdivenli sokakta ayağı kayarak düşünce kamyon çarpmışa döndü.

Hırsızlık suçu ile girdiği cezaevinden 15 ay önce tahliye olan ve çok sayıda suç kaydı bulunan Yusuf Eroğlan(36) bir arkadaşı ile birlikte Cumhuriyet Meydanı yakınlarında bulunan Karaşahan İş Merkezi'ne girerek 4 ayrı işyerinden, bilgisayar ve LCD televizyon çaldı. Hırsızlık olayının gerçekleşmesinin ardından olay yerine gelen ekipler güvenlik kamerası görüntülerinden şahısların eşkalini belirleyerek çalışma başlattı. Eşkal çalışması yapan Huzur Timi ekipleri aranan zanlıya 733 Sokak'ta rastlayınca

kovalamaca başladı. Ekiplerden kaçmak için 733 Sokak ile 5422 Sokak'ın kesiştiği noktada bulunan merdivenli yolu seçen zanlı Yusuf Eroğlan, ayağı takılınca merdivenlerden aşağı yuvarlandı. Ekipler tarafından kıskıvrak yakalanan hırsızın ayağında çatlak meydana gelirken, kafası da yarıldı. Önce hastaneye götürülen zanlı tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğü'nün Bozyaka Hizmet Binası'nda bulunan Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Çok sayıda suç kaydı bulunan zanlının 10 yıl önce de yaptığı bir hırsızlığın ardından kaçarken aynı yolu kullandığı ve düşerek yaralandığı merdivenlerde yakalandığı ortaya çıktı. Zanlı Yusuf Eroğlan emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 09:08:04
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 00:44:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?