2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Pompalıyla 2 kişiyi öldürüp kaçtı

İzmir’in Buca İlçesi’nde alacak konusunda sabah bir gençle tartışan 20 yaşındaki M.A.K. gece pompalı tüfekle dönerek olayla ilgisi olmayan bir grup gencin üzerine ateş açtı. Ekrem İnceman’ı göğsünden, bacağından yaralandığı için sürünerek kaçmaya çalışan Kazım İnceman’ı da başından vurarak öldüren M.A.K.çevreye ve bir minibüse rastgele ateş açtıktan sonra otomobille kaçtı.Yayla evinde bekçilik yapan M.A.K. dün sabah saatlerinde Buca Kaynaklar’da, yanında arkadaşları bulunan ve adı öğrenilemeyen bir kişi ile alacak konusunda tartışmaya başladı. M.A.K. tartışmanın sonunda görgü tanıklarına göre, "Silahımı alıp dönüceğim. Hepinizi öldüreceğim" diyerek ayrıldı. M.A.K. saat 23.30 sıralarında, plakası belirsiz bir otomobille döndü. M.A.K. Kaynaklar Merkez Meydanı’nda Atatürk Caddesi üzerindeki otobüs durağında oturan ve olayla ilgili olmadığı belirtilen 4 kişiye yaklaşık 10 metre uzaklıktan bunlara rastgele ateş açtı.

SÜRÜNEREK KAÇMAYA ÇALIŞTI, KAÇAMADI

Ne olduğunu anlayamayan 4 kişiden fırın işçisi 17 yaşındaki Kazım İnceman bacağından yaralanıp, yere düştü. Dehşete düşen diğer 3 kişi kaçmaya başladı. Kaçanlara da ateş açan saldırgan, İnceman’ın yaşıtı olan berber çırağı amcasının oğlu Ekrem İnceman’ı göğsüne 2 kez ateş etti.

Diğer 2 genç kaçarken saldırgan M.A.K. bu kez sürünerek yaklaşık 5 metre uzaklaşabilen Kazım İnceman’ı görünce yanına giderek başına 2 kez daha ateş etti.

Bu sırada olay yerinden geçmekte olan Mustafa Yılmaz yönetimindeki Buca Kaynaklar minibüsüne ateş açtı. İçinde 3 yolcunun bulunduğu minibüsün sağ kapı camı, isabet eden saçmalar nedeniyle parçalandı. Paniğe kapılan minibüs şoförü Yılmaz gaza basarak olay yerinden uzaklaşabilmeyi başardı.

Çevreye ateş etmeyi sürdüren M.A.K. bir otomobile binip kaçarken, silah seslerini duyan çevre sakinleri polis ve jandarmayı aradı. Ekipler gelirken sağlık görevlileri Kazım İnceman’ın öldüğü belirlendi, ağır yaralı Ekrem İnceman’ı da Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekrem İnceman da burada doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Polis kaçan M.A.K.'yı arıyor

...
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2011 Salı 09:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?