9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Postacılar artık daha şık olacak

PTT dağıtıcıları için ünlü modacı Cemil İpekçi tarafından tasarlanan kıyafetler, İzmir'de de kullanılmaya başlandı. Postacılar, aynı zamanda rahat bir çalışma imkanı sağlayan şık kıyafetleriyle İzmir sokaklarına çıktı. 

Cemil İpekçi tarafından tasarlanan yeni kıyafetler, İzmir'de görev yapan 45'i kadın yaklaşık 900 posta dağıtıcısına dağıtıldı. Yeni kıyafetleriyle şık bir görünüm kazanan postacılar, İpekçi tasarımı mont, şapka, kaşkol, gömlek, pantolon ve çantalarıyla gönderileri dağıtmaya başladı. Postacıların yeni kıyafetleri, İzmir Posta İşleme Merkezi'nde İl PTT Başmüdürü Ümran Başar ve Posta İşleme Merkezi Müdürü Rahmi Candan tarafından basına tanıtıldı. 

Postacıların yeni kıyafetleri vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılanırken, kıyafetler daha güzel ve tertipli, bir postacı olduğunu belli eden, diğer resmi kıyafetlerle karıştırılmayan, göze hoş görünen olarak değerlendirildi.
Yeni kıyafetler hakkında bilgi veren İzmir PTT Başmüdürü Başar, "Sayın Cemil İpekçi tarafından dizayn edildi. Kıyafetlerde öncelikli amaç, rahat çalışma imkanı sağlayabilmesi. Üstlerindeki montların yağmuru geçirmeme özelliği var. İçindeki gömlek de vücut terini dışarıya atma özelliğine sahip. Yaz ve kışta, aynı zamanda iki ortamda da sağlıklı çalışma koşullarını taşıyan kumaşlardan üretilmiş. Rahatlık ön planda tutulmakla beraber, aynı zamanda şık bir görüntü de sergiliyor" dedi. 

PTT kurumunun halkın hemen hemen tamamına ulaşan bir kuruluş olduğunu kaydeden Başar, "Her kesimden vatandaşımız mutlaka PTT'ye her gün belki de birkaç kez uğruyor. Bizim de dağıtıcılarımız vasıtasıyla her gün onları görme fırsatımız oluyor. Buradaki amacımız, güzel bir söz var; 'Kıyafetinizle karşılanıp aklınızla uğurlanmak'tan yola çıkıldı. İnşallah biz de bu güzel kıyafetlerle karşılanıp, verdiğimiz hizmetlerle uğurlanmak istiyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 14:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?