2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Reddedilince dehşet saçtı!

İzmir’de bir süredir sevgisine karşılık alamayan Okan P., pompalı tüfekle dehşet saçtı. İddialara göre, evlenme teklifinde bulunan ancak teklifine ret cevabı alan 24 yaşındaki aşık, sevdiği kadını pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında İzmir’in Konak İlçesi Gültepe semtinde bir fas food büfesinde yaşandı. İddialara göre, 2,5 yıl önce boşanan 1 çocuk annesi Pınar Ü., oğlunu semtte bulunan Turgut Reis İlkokulu’na getirdi. Okul karşısında bulunan büfede oğlu için yemek hazırlatan genç kadın, bu sırada kendisini uzun süredir rahatsız ettiği ve evlenme teklifine red cevabı verdiği Okan P ile karşılaştı. İkilinin bir süre konuşmasının tartışmaya dönüşmesinin ardından Okan P., yanında getirdiği pompalı tüfekle Pınar Ü’ye iki el ateş etti. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Bu sırada büfede müşteri konumunda bulunan ve olayla ilgisinin bulunmadığı öğrenilen 34 yaşındaki Ezgi B ise tüfekten çıkan saçmalardan şakağından yaralandı. Olayın ardından aracı ile birlikte kayıplara karıştığı belirtilen Okan P ekipler tarafından yakalandı.

Çevre sakinlerinin haber verdiği olay sonrasında bölgeye iki ambulans sevk edildi. İlk müdahalenin yapıldığı Ezgi B, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Pınar Ü’nün cenazesinin kaldırılması için savcının olay yerine gelmesi beklendi.

ESKİ EŞİ KONUŞTU
Bu sırada kendisine haber verilen ve Pınar Ü’nün eski eşi olduğu öğrenilen Polat K, olay yerine geldi. Eşi ile uzun süredir ayrı olduklarını ifade eden Polat K,“Taksicilik yapıyorum. Olayı taksi durağını arayarak haber vermeleri üzerine öğrendim. Benim tek derdim oğlum. Birinin vasıtası ile bana haber vermişti. Şahsın yoluna çıktığı ve kendisini rahatsız ettiğine yönelik. Ama ben ne annesi ne de babasıyım. Bana düşmez” diye konuştu.

Öte yandan Okan P’nin söz konusu muhitte ortak olduğu büfe işletmeciliği yaptığı ancak daha sonra ekonomik nedenlerden dolayı dükkanını kapattığı öğrenildi.

"YAŞADIĞIMA İNANAMIYORUM"

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisine ilişkin konuşan Ezgi B, tüfekten çıkan saçmaların yüzünde kaldığını belirterek; "Doktorlar zamanla saçmaların kendiliğinden çıkabileceğini söyledi. İz kalmaması için de ben estetik cerrahi müdahale için de doktorlar ile görüşeceğim. Morlukların ve şişliklerin yüzümde bir süre daha kalacağı söylendi ardından 5 gün sonra dikişlerim alınacak” dedi.

TÜFEKLE İÇERİ GİRDİ

Orada çocuğunu beklediğini anlatan Ezgi B, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çay içiyorduk. Birisi bir anda pompalı tüfekle ateş etti. ‘Çıkın dışarı’ dedi. Ben o esnada tabela vardı onun arkasına saklandım. Çıkamadım. İçeride kaldım, o bayan da içeride kaldı. Öldüğünü duydum şoktayım. O da beni çok etkiledi. Ben de ölmüş olabilirdim. İçeri girerek bayana ateş etmeye başladı. Velilerin çoğu dışarı çıkınca ikimiz kaldık. Daha sonra beni hastaneye kaldırmışlar.” 

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2012 Pazartesi 18:18:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?