3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Rifat Sait'ten gece çıkartması

RİFAT SAİT'TEN KÖYLERE GECE ÇIKARTMASI

Seçim çalışmalarını yoğunlaştırarak devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Rifat Sait, Buca'dan büyük oy patlaması beklediğini belirterek, köylere yönelik gece çalışması başlattı.

Buca'nın Doğancılar ve Kırıklar köylerini gece ziyaret ederek kahvehanelerde köylülerle toplantı düzenleyen Rifat Sait, “Bucalı hemşerilerimin desteği olmadan milletvekili seçilirsem çok üzülürüm. Hemşerilerimin desteğini yanıma alarak seçilmek bana büyük gurur verecek” diye konuştu.

Köylülerle geç saatlere kadar sohbet edip sorunlarını dinleyen Sait, Doğancılar ve Kırıklar köylerinin tarım arazilerinin sulama sorunlarını biran önce çözecekleri sözünü verdi. Sait, hizmet verebilmek için tüm Bucalılar'ın oylarına talip olduğunu kaydetti. Rifat Sait, ayrıca Rumeli Göçmenleri Derneği ve Birliği Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler ile Makedonya'dan İzmir'e turist olarak gelen 60 ortaöğretim öğrencisini kaldıkları yurtta ziyaret etti. Makedonyalı öğrenciler, Türk Hükümetinin desteği ile ders kitaplarının Türkçe tercüme edilmesinden memnun olduklarını dile getirerek Sait'e teşekkür etti.

RİFAT SAİT'TEN KÖYLERE GECE ÇIKARTMASI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 11:56:00
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 13:17:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?