19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Sabıkalı hırsızlar yakalandılar

Konak İlçesi Eskiizmir semtinde bir marketten tüp çalan zanlılar polisten kaçamadı.

Motosikletle kaçmaya çalışan T.K. (27) ve A.Ü. (17) çalıntı tüplerle birlikte yakalandı.

Elindeki tüpü atarak kaçan zanlı K.K. ise izini kaybettirdi. İşyeri sahibi Ali Sezgin'in polise verdiği ifadesinde, işyerinden son bir hafta içinde 50 adet mutfak tüpünün çalındığını söylediği bildirildi.

Konak Asayiş ekipleri, durumu şüpheli olan ve ellerinde tüp bulunan üç kişiyi taşıyan 35 EFZ 74 plakalı motosiklete "dur" ihtarında bulundu. Pazar yerinin içinde duran motosikletten inen üç kişi yaya olarak kaçmak istedi. Kovalamaca sonucu motosikletin arka koltuğunda oturan ve daha önce polis ekiplerince tanınan sabıkalı K.K. elindeki 12 kilo ağırlığındaki mutfak tüpünü yere atarak kaçtı. Motosiklet sürücüsü T.K. ve A.Ü. de mutfak tüpleriyle yakalandı. A.Ü. ve T.K. adlı zanlılar ele geçirilen tüpleri Eskiizmir Caddesindeki Muş Gıda'dan çaldıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis ekipleri işyeri sahibi Ali Sezgin'e ulaştı. Ali Sezgin'in işyerinden son bir hafta içerisinde 50 adet mutfak tüpü çalındığı ve zararının 2.500 YTL olduğu belirlendi. Polisler, diğer zanlı K.K.'nın yakalanması için soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 12:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞAHİN CABADAĞ IP: 78.177.154.xxx Tarih : 8.01.2009 09:47:08

benim teyzemin oğlu t.k nın yaptığı tasvip edmiyorum. ama sabıkası hiç olmayan tertemiz bir insanın buna kalkıştığınada inanamıyorum.kendisinin cahil insanların bile cesaret etmekten korkacağı olayı yaşamanın şokundayız kendisinin yanlış zaman yanlış insanlarla olması son derece üzücüdür.kendisine geçmiş olsun derken yakınlarını dahi üzen olayda geçmiş olmasını temenli etmekten başka söyleyecek laf bulamaktatız herkezden özür dileriz....