8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Saçını kesen kuaförden şikayetçi oldu

Buca İlçesi'nde, saçlarına fön çektirmek için bayan kuaförüne giden Pervin Keskin, iddiaya göre, istemediği halde saçları kuaför tarafından kesilince karakola giderek şikayetçi oldu. 

Olay, dün, Şirinyer Semti 347 Sokak numara 104/B'deki Şenay Kuaför'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev hanımı Pervin Keskin, (29) saçlarına fön çektirmek için kuaföre gitti. Keskin'in, fön çektirmek istemesine rağmen, iddiaya göre, kuaför Şenay Altınsoy (39) saçlarını kesti. Saçlarının kesilmesine kızan Keskin, Şirinyer Karakolu'na giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis, kuaför Şenay Altınsoy'u ifade için gözaltına aldı. 

Kuaför Şenay Altınsoy suçlamaları kabul etmeyerek, "Zorla bir insanın saçını nasıl kesersiniz? Bana saçını kestirmek için geldi, ben de kestim" dedi. Kuaför Altınsoy'dan şikayetçi olan Pervin Keskin, "Belime kadar uzanan saçlarım kuaför hatası nedeniyle yarı yarıya kısaldı. Saçımı istemediğim halde kesen bayandan şikayetçi oldum" dedi. İfadesi alınan kuaför Şenay Altınsoy karakol tarafından serbest bırakıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 18:14:50
Güncelleme :10 Temmuz 2006 Pazartesi 18:31:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?