26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Şampiyon, Pınar Karşıyaka

Geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden eski basketbolcu Burak Ural anısına düzenlenen "Burak Ural Basketbol Turnuvası" Oyak Renault-Aliağa Petkim ve Pınar Karşıyaka-Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşmaları ile sona erdi.


Üç gün devam eden turnuvanın son gününde ilk karşılaşma Oyak Renault- Aliağa Petkim arasında yapıldı. Aliağa karşılaşmadan 28 sayı fark ile 89-61 galip ayrıldı. Günün ikinci karşılaşması ise Pınar Karşıyaka-Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Karşılaşmayı son periyoda kadar geride götüren Pınar Karşıyaka, 12 sayı geriden öne geçmeyi başardı. Pınar Karşıyaka 7 sayı fark ile 88-81 üstün bitirdiği karşılaşmanın ve turnuvanın galibi oldu.


Pınar Karşıyaka ve Aliağa Petkim spor kulüplerinin ortaklaşa düzenlediği ve dört takımın yer aldığı "Burak Ural Basketbol Turnuvası"nda birinciliği Pınar Karşıyaka, ikinciliği Aliağa Petkim, Üçüncülüğü Mersin Büyükşehir Belediyesi, dördüncülüğü ise Oyak Renault aldı.


Turnuva ödül töreninde dereceye giren takımlar kupalarını geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Burak Ural'ın babası Kazım Ural'ın elinden aldı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 17:52:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?