9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Sarnıç'ta velayet cinayeti

Gaziemir ilçesi Sarnıç Beldesi'nde boşandığı eşiyle çocuklarının velayet meselesi yüzünden tartışan kadın, ablasının kocası tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. 

Olay, önceki gece Sarnıç Beldesi Menderes Caddesi 82 numaradaki Kent Çorbacısı önünde meydana geldi. Gülser Durmaz (41), boşandığı eşi Y.D.(48) ile 2 çocuğunun velayeti konusunda görüşme yapmak için, Tekirdağ'dan, İzmir'e bağlı Sarnıç'ta oturan ablası S.D.(47)'nin evine geldi. Gülser Durmaz'ın eski eşi Y.D. ise evi arayarak eski eşini ve ablasını tehdit etti. Bunun üzerine Gülser Durmaz'ın ablası, durumu eşi H.D(56)'ye bildirdi. Daha sonra eve gelen H.D, eşini ve baldızını alarak restoranda olduğunu öğrendikleri Y.D'nin yanına gitti. Burada Gülser Durmaz ile Y.D. arasında yine tartışma çıktı.

 Sinirlenen Y.D, eski eşini bıçaklamak istedi. Bu sırada aracında getirdiği pompalı tüfeği Y.D'ye doğrultan H.D, tek el ateş etti. Ancak araya giren Gülser Durmaz, başından vuruldu. Kanlar içinde yere yığılan kadın, olay yerinde can verirken, şüpheli H.D. ve Y.D. kaçtı. Ölen Gülser Durmaz'ın ablası S.D. ise ifadesi alınmak üzere cinayet bürosuna götürüldü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 13:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?