9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Selçuk'ta beach volley heyecanı

Selçuk Belediyesi ile Epirden Beach Volley grubu işbirliğiyle düzenlenecek Epirden 2006 Bayanlar Plaj Voleybolu Turnuvası 1 Temmuz Cumartesi günü Selçuk Pamucak'ta start alacak. 

Her yıl Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinde düzenlenen ve büyük ilgi çeken Epirden Bayanlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın etaplarından biri bu yıl ilk kez Selçuk'ta yapılıyor. 21 Haziran'da Finike'de başlayan ve sırasıyla Didim, Selçuk, Balıkesir, Küçük Kumla, Taşucu, Kız Kalesi ve Antalya'da yapılacak etaplarla 7 Ağustos'a kadar sürecek şampiyonada birbirinden iddialı 3'ü yabancı 28 takım mücadele edecek. 1-4 Temmuz tarihleri arasında Pamucak SEGAŞ tesislerinde sabah 11.00-19.00 saatleri arasında yapılacak voleybol karşılaşmaları ücretsiz olarak izlenebilecek. 

Selçuk'un dünyaca ünlü tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra doğal zenginliklere de sahip olduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, "Bir sahil kenti olduğumuza dikkat çekmek, 10-12 kilometre uzunluğunda pırlanta gibi bir plaja sahip Pamucak bölgemizin sahip olduğu güzelliklerin tanıtımına katkıda bulunmak ve alternatif bir spor dalına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz bu organizasyona tüm İzmirlileri ve Egelileri davet ediyorum" dedi. Ülgür, gelecek yıllarda Selçuk ve Pamucak bölgesinin başta golf olmak üzere çeşitli spor dallarının merkezi haline geleceğini ifade etti.
.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2006 Perşembe 11:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?