4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

Serdar Ortaç, Çeşme'de karakolluk oldu

Tatil sezonunun start aldığı Çeşme'de ilk programına çıkan Serdar Ortaç, tatsız bir olay yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, program yaptığı gece kulübünde sahneden sabaha karşı 04.00'da inen Serdar Ortaç, işletmecilerden rica ettiği bazı istekleri sahnede yerine getirilmeyince aralarında tartışma çıktı. Moral bozukluğu içinde gece kulübünü terk eden Ortaç, ünlülerin sabah çorbalarını içmek için tercih ettikleri Ilıca'daki bir pideciye 04.30 sıralarında geldi. Pide siparişi verdikten sonra cep telefonuna mesaj yazarken, yan masada oturmakta olan iki bayan ve iki erkeğin şarkıcıya laf attıkları öğrenildi.

İddiaya göre, bayanlardan birinin, "Bu akşam ki programınızı beğenmedim" demesi üzerine nedenini soran Serdar Ortaç, sükunetini korudu. Aynı bayanın "programınız çok kötüydü" ısrarı üzerine sinirlerine hakim olamayan Ortaç, "Hanımefendi, neden programımı beğenmediğinizi söyler misiniz?" diye çıkıştı. Alevlenen tartışma sonucu araya giren işyeri görevlileri ve Serdar Ortaç'ın korumaları ortalığı yatıştırdı. Aldığı alkol nedeniyle tekrar tartışmaya başlayan Serdar Ortaç, şikayet üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Alkol muayenesi için arka kapıdan Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne götürülen Ortaç, hastane çıkışı herhangi bir açıklamada bulunmadı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 15:48:17
Güncelleme :4 Temmuz 2005 Pazartesi 13:43:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ YAŞAR IP: 81.215.61.xxx Tarih : 23.01.2006 15:18:26
YA NEDEN UĞRAŞIYORLAR SERDAR ORTAÇ'LA ANLAMIYORUM NE YAPMIŞ SANKİ.HİÇBİR ZAMAN HİÇ BİR İNSAN ÇEKEMİYOR YA NEDEN BÖYLE BU İNSANLAR NE İSTİYORSUNUZ SERDAR ORTAÇ'TAN.BIRAKIN ARTIK ONUNLA UĞRAŞMAYI.