3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Sevgisinin oğlunu öldürüp intihar etti

İnternette tanıştığı evli erkekle aşk yaşayan kadın, oğlunun uyarısı üzerine ilişkiyi bitirdi. Tehditlere başlayan eski sevgili, kadının oğlunu diz çöktürüp vurdu, ardından da intihar etti.

Urla'da telefon ticaretiyle uğraşan evli 40 yaşındaki Engin D., internette tanışıp ilişki kurduğu ancak daha sonra kendisinden ayrılan Nesrin Yakup Ö.'ün oğlu 25 yaşındaki Türkcan Ö.'ü, sokak ortasında yere diz çöktürüp tabancayla göğsünden vurarak öldürdü, ardından da kendi başına ateş edip canına kıydı. Oğlu ile birlikte, kendilerini tehdit ettiği gerekçesiyle Ergin D.'den şikayetçi olan Nesrin Yakup Ö., acı haberin ardından olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Ev hanımı 43 yaşındaki Nesrin Yakup Ö., 5 yıl önce eşinin kalp krizi sonucu ölmesinin ardından oğlu Türkcan Ö.'le birlikte yaşamaya başladı. Nesrin Yakup Ö., bu arada internetteki sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı Engin D. ile bir süre görüştükten sonra birlikte olmaya başladı.

OĞLU İSTEDİ AYRILDI

Annesi Nesrin Yakup Ö.'ün sık sık kendisinden gizli olarak buluştuğu Engin D. ile ilişkisini öğrenen Türkcan Ö., olaya tepki gösterdi. Oğlunu ikna etmeye çalışan anne, bunu başaramayınca Engin D. ile konuşup ilişkisini bitirme kararı aldı. Evli olmasına rağmen Nesrin Yakup Ö.'le de ilişkisine devam etmek isteyen Engin Deveci, olumlu yanıt alamayınca iddiaya göre tehditlere başladı. Engin D.'nin, yaklaşık 2 ay önce de barışma teklifini geri çevirdiği gerekçesiyle tehdit ettiği Nesrin Yakup Ö. ve oğlu polise gidip şikayetçi oldu.

YERE DİZ ÇÖKTÜRÜP ÖLDÜRDÜ, İNTİHAR ETTİ

İlişkisinin önünde engel olarak gördüğü Türkcan Ö.'ü bu sabah evlerinin önünde bekleyen D., yolda bir süre konuştu. Ardından D.'nin tabancasını çıkardığını gören Türkcan Ö. koşarak kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sırasında görgü tanıklarının ifadesine göre havaya ateş eden Engin D. kendisine "Yapma abi" diye yalvaran Türkcan Ö.'ü, yere diz çöktürdükten sonra göğsüne ateş ederek öldürdü. Türkcan Ö.'ün öldüğünü anlayan D., bu kez onlarca vatandaşın önünde tabancayı kendi başına dayayıp ateşleyerek canına kıydı.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki kişinin de öldüğünü belirledi. Staj yaptığı fabrikada kadrolu olarak işe başlamanın sevincini yaşayan Türkcan Öztürk'ün ölüm haberini aldıktan sonra yakınlarıyla olay yerine gelen anne Nesrin Yakup Öztürk, sinir krizi geçirdi.

KAÇAKÇILIK VE SAHTECİLİKTEN KAYDI VAR

Polisin incelemesinde, Urla'da telefon satışı yapan Engin D.'nin 'kaçakcılık ve sahte kimlik bulundurmaktan' poliste kaydı olduğu ortaya çıktı. Bir süre ayrı yaşadığı eşiyle dün barıştığı ileri sürülen Engin D. ile Türkcan Ö.'ün cesetleri, nöbetci savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi

...
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2011 Cuma 09:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?