5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Sokak ortasında öldürüldü

İZMİR'DE CİNAYET

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada, Gökhan Düzgün isimli genç bıçakla öldürüldü. Cinayet zanlısı olarak 19 yaşındaki F.E. gözaltına alındı.

Olay, akşam saat 20.00 sıralarında, Eskiizmir semti 4551 sokak ile 4575 sokak kesişiminde meydana geldi. Özel bir şirkette işçi olarak çalışan 25 yaşındaki Gökhan Düzgün, iddiaya göre 19 yaşındaki F.E. (19) ile sokakta tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine F.E., yanında bulunan ekmek bıçağıyla Gökhan Düzgün'ü boğazından ve kasığından yaralayarak kaçtı. Aldığı bıçak darbeleriyle yerde kanlar içinde yatan Gökhan Düzgün'ü gören çevredeki vatandaşlar, polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Gökhan Düzgün hayatını kaybetti.

Görgü şahitlerinin, elinde bıçakla kaçan kişiyle ilgili verdiği eşkal doğrultusunda polis zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Cinayet zanlısı olaydan kısa süre sonra Konak İlçe Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı F.E., sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Hayatını kaybeden Düzgün'ün yeni evlendiği öğrenildi.

 
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2010 Pazar 10:28:02
Güncelleme :26 Aralık 2010 Pazar 10:42:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?