19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Son ütücü banka soyacaktı

İZMİR'in Çankaya Semti'ndeki bir banka şubesinin kapısını taşla kıran, şifreli olan kasayı açamayınca kaçmak isteyen konfeksiyon atölyesinde son ütücü olarak çalışan 32 yaşındaki Gökhan Yaşurgan, polis tarafından yakalandı. Yaşurgan paraya ihtiyacı olduğu için bankaya girdiğini söyledi.


Olay, bugün saat 06.00 sıralarında Halit Ziya Bulvarı Numara 36'daki Yapı Kredi Şubesi'nde meydana geldi. Alkollü olduğu belirtilen, bir konfeksiyon atölyesinde son ütücü Gökhan Yaşurgan banka şubesinin önüne gelip, yerden aldığı taş parçasını cam kapıya vurarak, kırdı. Camı kırdıktan sonra bankanın içine giren ve kasayı bulan Yaşurgan, şifreli olduğunu görüp, açamayacağını anlayınca çıkıp kaçmak istedi. Bankanın alarmının çalması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede araştırma başlattı. Polis, boynunda kan izi olan ve koşarak kaçmaya çalışan Yaşurgan'ı, yaşanan kovalamaca sonucu yakaladı.

Kantar Polis Merkezi'ne götürülen Yaşurgan, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğü sırada gazetecilere, “Paraya ihtiyacım vardı. Camı kırıp kasayı buldum, kasa şifreli olunca da kaçmak istedim” dedi.

Olay yerinde banka yetkilileriyle inceleme yapan polis, bankadan herhangi bir eşya ya da paranının çalınmadığını belirledi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 14:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?