4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

Sopalı hırsız avı

İzmir’de kapısının zorlandığını fark eden bir kadın, olay yerine gelen polis ekipleriyle birlikte elindeki sopayla hırsız aradı. Polis, ev ve çevresinde yaptığı aramada herhangi bir şüpheli şahsa rastlamadı.

Olay, Konak İlçesi Halilrıfatpaşa semtindeki 381 numarada gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Yalnız yaşayan tekstil işçisi Sema Akaydın (40), gece evinin kapısının zorlandığını duyunca polisi aradı. Akaydın, kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleriyle birlikte elindeki sopayla hırsız aradı. Evin çevresini arayan polis ekipleri, tüm aramalara rağmen herhangi bir kimseye rastlamadı.

Kapısının zorlandığını duyunca çok korktuğunu belirten Sema Akaydın, "Yalnız yaşadığım için hırsızlar kapımı zorlamaya başlayınca çok korktum, hemen polisi aradım. Sağ olsun polisler kısa sürede gelip beni kurtardılar. Hırsızlar, büyük ihtimalle polislerin geldiğini görünce kaçtı" dedi.

Öte yandan, yine aynı saatlerde Buca 349/1 Sokak 4 numara önündeki ağaçların üzerinde şüpheli bir kişinin hırsızlık amacıyla çevreyi gözetlediğini fark eden vatandaşlar polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, ağacın üzerinde ve apartmanların çevrelerinde arama yaptı. Ancak tüm aramalara rağmen şüpheli şahıs bulunamadı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 12:26:21
Güncelleme :2 Temmuz 2005 Cumartesi 15:55:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?