3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Sopayla bayıltıp poşetle boğdular

SOPAYLA BAYILTIP POŞETLE BOĞDULAR

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bu sabah bir otomobil içerisinde erkek cesedi bulundu. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis, yaptıkları incelemede cesedin Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mustafa Acar'a ait olduğunu tespit etti. Yapılan ilk kontrollerde Acar'ın arka koltuğunda sopayla başına vurularak bayıltıldığı ardından da kafasına geçirilen poşetle boğularak öldürüldüğü belirtildi.

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında Çiğli'de meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, park halindeki otomobil içerisindeki cesedin Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı 46 yaşındaki Mustafa Acar'a ait olduğunu tespit etti. İddialara göre, Acar, Pazar akşamı saat 20.30 sıralarında devremülk satışı için bazı kişilerle buluşacağını söyleyerek evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Eşi ve yakınları emniyete kayıp başvurusu yapmak için geldiği ölüm haberi de polis ekiplerinden öğrendiği bildirildi.

Ekiplerin, otomobilde yaptıkları aramada, Acar'ın cep telefonu, cüzdan ve paralarını bulamadığı, katillerin bulunması için soruşturma başlattığı belirtildi.

SOPAYLA BAYILTIP POŞETLE BOĞDULAR
SOPAYLA BAYILTIP POŞETLE BOĞDULAR
SOPAYLA BAYILTIP POŞETLE BOĞDULAR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2011 Pazartesi 15:11:01
Güncelleme :1 Mart 2011 Salı 11:48:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?