19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

SOUVENIR'e büyük ilgi

İzmir Kültürpak Uluslararası Fuar Alanı'nda 19 yıldır aralıksız düzenlenen SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, Egelilerin buluşma adresi oldu.

Olumsuz hava koşullarına rağmen vatandaşlar SOUVENIR 2008'e akın etti. Binlerce vatandaş, yağmur altında fuar alanına girebilmek için sıra bekledi.

SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri'ne katılan 250 firma yenilikçi ve çarpıcı hediyelerini vitrinlerine taşıdı.

Birbirinden güzel hediyeleri bir arada görmek isteyen vatandaşlara yaklaşık 50 bin farklı ürün sunuldu. Ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve züccaciye sergilenen ürünler arasında yer alıyor. Olumsuz hava koşullarından etkilenmeden, geniş ürün yelpazesinin arasından, fiyat ve kalite analizi yaparak, güvenli alışverişin tadını çıkartmak isteyen çok sayıda vatandaş hafta sonunda İzmir Kültürpark'daki Uluslararası Fuar Alanı'na akın etti. Güvenlik önlemlerindeki kontrollü geçiş nedeniyle zaman zaman bazı vatandaşlar yağmur altında sıra beklemek zorunda kaldı. Geçen yılki yoğunluk nedeniyle fuar koridorlarının yetersiz kaldığını düşünen Gençiz Fuarcılık bu sene rahat bir ortamda alış veriş yapılabilecek değişiklikler yaptı. SOUVENIR 2008 HEDİYELİK EŞYA GÜNLERİ 31 Aralık 2008 tarihine kadar sürecek.

HA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 11:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?