5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

SP İzmir Adayı Akgönenç: Derinden 'yeter artık' dalgası geliyor

Saadet Partisi (SP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Oya Akgönenç, Bayraklı çarşı esnafını ziyaret ederek, "Seçimlerde rüzgar eser, partiler iktidar olur. Şimdi derinden, yeter artık dalgası geliyor" dedi.
SP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Oya Akgönenç, SP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Oktay Karaçelik ile birlikte Bayraklı'da iki yüz kadar esnafı ziyaret etti. Akgönenç, çiçekçiden çiçek, çerezciden çerez, tatlıcı esnafından pasta ikramını kabul etti. Bayraklı'da büyüdüğünü söyleyen Oktay Karaçelik ise, semtin bir metropol köy havasında olduğunu ve Bayraklı'ya önce imarın gelmesi gerektiğini, sokak aralarında kurulan pazarın bir yeri olması gerektiğini ifade etti. Karaçelik diğer parti adaylarını da eleştirerek, Bayraklı'ya üvey evlat muamelesi gösterdiklerini kaydetti.
Bazı vatandaşlar, "Hocam sizi izliyoruz. Oyumuz size", "Saadette Saadet vardır" gibi sözlerle Akgönenç'e destek verdi. Her şeyin başı sevgi diyen Akgönenç'in, kendisine verilen çiçeği gün boyu bırakmaması dikkat çekti.
Oktay Karaçelik de, çok göç alan Bayraklı'nın atık su probleminin dahi çözülmediğine dikkat çekerek, böyle büyük bir semtte tek lise olmasını da yadırgadığını belirtti. Akgönenç ve Karaçelik daha sonra Bayraklı'nın varoşu olarak bilinen Adalet Mahallesi'nin sakinlerini ziyaret ederek, nasıl oy kullanmaları ve adayları nasıl izlemeleri gerektiğini anlattılar. Akgönenç, "Herkes yapacağını söyler, biz yaptıklarımızı gösteririz. Kanal, yol yapacağız demeyiz. İşsizlik üzerine gidip parası olanın, karnı doyanın mutlu huzurlu olacağını biliriz" diye konuştu.
İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2004 Pazar 16:12:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?