9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Taksiciyi yaralayan gaspçı yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde, bıçak zoruyla parasını alan taksiyi de gasp etmek isterken şoförün direnmesi üzerine yaralanan gaspçı polisin takibi sonucu kısa sürede yakalandı.

Gürcan Gürbüz'ün (43) kullandığı 35 T 7369 plakalı taksiye, Gültepe Levent Meydanı'ndan bir kişi yolcu olarak bindi. Yenişehir Hamam Sokağı'nda araca 2 kişi daha binerek Kasaplar Sokağı'na gidildi. 

Diğer iki kişi, tekrar Hamam Sokağı'na dönüşlerinde taksiden inerken otomobile ilk binen yolcu, taksiyi Toros Meydanı Sağlık Ocağı üstündeki Adalet Mahallesi'nde durdurdu. Taksiden inen şahıs, bıçak çekerek Gürcan Gündüz'ün üzerinde bulunan 120 YTL parayı aldı. 

Otomobili de gasp etmek isteyen zanlı, şoförün direnmesi üzerine olay yerinden kaçtı. Taksi şoförünün haber vermesi üzerine gaspçıyı takibe alan polis ekipleri kısa sürede E.K'yi (24) yakaladı. Zanlının üzerinden şoförden alınan paralar da çıktı.

Taksi şoförüyle boğuşma sırasında boğazından yaralandığı belirlenen zanlı E.K (24) hastaneye kaldırıldı.
Yapılan soruşturmada, zanlının “adam yaralamak” ve “hırsızlık suçundan” sabıkalı olduğu belirlendi. E.K, Gasp Büro Amirliğinde gözaltına alındı.

a.a
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2006 Cuma 09:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?