19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

'Taraftarımız hedef alındı'

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Akif Ersezgin Balıkesir girişindeki benzin istasyonunda yaşanan tartışmada yaşamını yitiren taraftar Özgür Soylu ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.


Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Akif Ersezgin ve Karşıyaka yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, basında yer alan bazı haberlerde Karşıyaka taraftarlarının benzin istasyonunda talan, yağma ya da hırsızlık yaptıklarına ilişkin başlıklar atıldığı ve bu başlıkların hayatını kaybeden taraftar Özgür Soylu'nun ailesi ve Karşıyaka camiasının acısını ikiye katladığını belirtti. Yaşanan üzücü olayla ilgili bilgilerin yer aldığı açıklamada, "Balıkesir girişindeki benzin
istasyonunda verilen mola sırasında taraftarlarımızın kendi arasında yaşanan tartışmaya tesis sahibi ve tesis çalışanları müdahale etmiştir. Küfür ederek silah ve bıçaklarla taraftarımızın üzerine yürüyen tesis sahibi doğrudan taraftarlarımızı hedef alarak ateş etmiş, açılan ateş sonucunda 21 yaşındaki Özgür Soylu ağır yaralanarak maalesef yaşamını yitirmiştir. Özgür Soylu'nun vurulmasından sonra taraflar arasında arbede çıkmış ve tesiste zarar, ziyan olmuştur. Yaşananlar Balıkesir Polis Meslek Yüksekokulu giriş kameralarından da tespit edilmiş olup bu kamera kayıtlarının incelenmesi olayların açıklığa kavuşmasına yardımcı olacaktır" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 18:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?