2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 4 yaralı

TARTIŞMA KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

İzmir'de, iki kişi arasında çıkan tartışmada kan döküldü. 22 yaşındaki E.D. ile 26 yaşındaki Sercan C. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu E.D. silahla ateş açtı. Olayda, Sercan C. hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Olay, saat 00.30 sıralarında, Konak İlçesi Anafartalar Mahallesi 746 sokakta meydana geldi. Sokakta karşılaşan E.D. ile Sercan C. henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu E.D. silahla ateş açtı. Olayda, Sercan C. ile yanında bulunan Hanife T. (28), K.T. (1) ve K.K. (4), E.D.'nin silahından çıkan kurşunlarla yaralandı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ağır yaralanan Sercan C. ve K.K. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hanife T. ve 1 yaşındaki minik K.T. ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından Sercan C. kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, bir kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan E.D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2011 Pazartesi 10:42:01
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 12:03:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?