3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Tavan arasından çıkan yılan korkuttu

TAVAN ARASINDAN ÇIKAN 160 SANTİMLİK YILAN KORKUTTU

İzmir'in Tire ilçesinde müstakil bir evin tavan arasından çıkan 160 santimlik yılan aile bireylerine korku dolu anlar yaşattı.

İzmir'in Tire ilçesi Duatepe mahallesi Şakiroğlu sokak no 22'de evin duvarından tavan arasına çıkan ve zehirli bozyürük cinsi olduğu öğrenilen yılan ev sahiplerine korku dolu anlar yaşattı.

Tavanda tıkırtılar duyan ev sahibi ne olduğuna bakmak için tavan arasına çıkınca korku filmi sahnelerini aratmayacak dakikalar başladı. Bir anda tavan arasında dev yılanı gören ev sahibi soğukkanlılığını kaybetmeyerek hemen Tire Belediyesi itfaiye müdürlüğünü arayıp yardım istedi. İhbarı alır almaz olay yerine giden

itfaiye ekipleri tavan arasında yılanı aramaya başladı. Uzun uğraşlar sonucu tavan arasında kıstırılan yılan, özel bir aparatla yakalandı. Yılanın yakalanması ile rahat bir nefes alan ev sakinleri itfaiyecilere teşekkür etti. Yakalanan yılan Tire Belediyesi Veteriner İşleri birimine teslim edildi. Zehirli yılan kısa sürede uygun bir ortamda yeniden doğaya salınacak.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2011 Çarşamba 00:25:03
Güncelleme :22 Haziran 2011 Çarşamba 09:08:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?