26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Terör mağdurlarına yardım

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa'da bu sabah yaşanan terör saldırısına maruz kalan vatandaşların yaralarını sarmak için harekete geçti. Hain saldırıdan etkilenen vatandaşlara Başkan Aziz Kocaoğlu adına geçmiş olsun dileğinde bulunna büyükşehir ekipleri vatandaşlara pide ayran dağıttı.


İzmir'de meydana gelen bombalı salıdrıda evlerinin ve işyerlerinin ciddi hasar gördüğünü söyleyen vatandaşlar, teröre boyun eğmeyeceklerini belirterek evlerinin kırık camlarına Türk bayrakları astılar. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, saldırıda yaralanan asker. emniyet mensubu ve vatandaşlara acil şifa diledi. Yaraların hızla sarılması konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkanlarıyla mağdur vatandaşların yanında olacağını belirten Kocaoğlu, "Saldırıyı yapanlar çok iyi bilmelidir ki, bu tür hainlikler amacına hiçbir zaman ulaşamayacak, birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 17:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
duygu IP: 88.243.148.xxx Tarih : 22.08.2008 09:07:10

size katılıyorum sayın başkanım bölemeyecekler bizi,mehmetçiklerimiz onların kökünü kurutacak ben buna tüm varlığımla inanıyorum...