3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Torbalı'da kahreden kaza

BABANIN EN ACI KAZASI

İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen kazada, iki yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi.

Oğlu iki yaşındaki Mert'i görmek için eve gelen Orhan G., yarım saat çocuğunu sevdikten sonra tekrar işe gitmek için aracına bindi. Orhan G., bindiği aracın altına giren minik Mert'i yanlışlıkla ezdi. Olay yerinde yaralanan küçük çocuk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası baba Orhan G., sinir krizi geçirdi. Hastaneye koşan Orhan G.'nin ailesinin yakınlarının feryadı ise yürekleri burktu.

Hurdacılık yapan 28 yaşındaki Orhan G., evine gelerek kapısının önüne 35 ASC 85 plakalı aracını park etti. Evinde yaklaşık yarım saat vakit geçiren baba, daha sonra aracına bindi. Bu sırada evden çıkan minik Mert, bir anda kamyonetin altına girdi. Aracını hareket ettiren baba Orhan G., küçük oğlunu yanlışlıkla ezdi. Durumu çevredekilerin ikazı üzerine anlayan baba, araçtan indiğinde büyük bir şok yaşadı. Kendisini ezen araçla Torbalı Devlet Hastanesi'ne götürülen Mert, yaşamını yitirdi.

ÇOCUĞUMU SEVMEK İÇİN EVE GELMİŞTİM

İki çocuk babası Orhan G.'nin oğlunu özlediği için öğle saatlerinde işini yarıda bırakıp evine geldiği belirtildi. Olayın nasıl olduğunu anlatan acılı babanın, "Aracımı evin önüne park edip evime çıktım. Yarım saat oturduktan sonra kapıyı çekip çıktım. Ancak, kapı kapanmadı. Kamyonete binip aracı çalıştırdıktan sonra hareket ettim. Bu sırada karşıdan gelen bayanlar bağırdı. Aynaya baktım bir şey göremedim. Kapıyı açıp aracın altına baktığımda oğlumun sol arka tekerleğin ön kısmına sıkışmış olduğunu

gördüm. Kamyoneti geri alıp hemen çocuğumu hastaneye götürdüm. Ben işimden oğlumu sevmek için yanına gelmiştim. Dışarı çıktığını fark etmedim" dediği öğrenildi.

BABANIN EN ACI KAZASI
BABANIN EN ACI KAZASI
BABANIN EN ACI KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 19:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?