26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Trafik canavarına bir kurban daha

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Turgutlulu hayırsever Cengiz Aydınalp (50) hayatını kaybetti.


İzmir'den Manisa'nın Turgutlu ilçesine giden Cengiz Aydınalp (50) yönetimindeki 35 PLB 90 plakalı otomobil, Kemalpaşa'ya bağlı Sütçüler köyü yakınlarında şarampole yuvarlandı. Sürücü Cengiz Aydınalp kaza yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Deniz Çağın (21) ise ağır yaralı olarak Türkan Özilhan Bornova Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Turgutlu'da acı haberi alan Cengiz Aydınalp'in eşi Mukaddes Aydınalp ve çocukları sinir krizleri geçirdi.


İnşaat müteahhidi olan 5 çocuk babası Cengiz Aydınalp'in cenazesi yaşadığı Sinirli köyüne götürüldü. Aydınalp, yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Turgutlu'da Irmaklı İnşaat firmasının sahibi olan Cengiz Aydınalp, Sinirli köyüne yaptığı yardımların yanı sıra yol ve daha birçok alanda hizmetlerde bulundu.
Aydınalp'in hayırsever bir kişi olduğunu belirten köy muhtarı Hüseyin Çakı, "Köyümüzün mimarı olan arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Köyümüze yol ve daha birçok hizmetleri olan arkadaşımız Turgutlu'da ve köyümüzde tanınan ve sevilen bir kişiydi" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 17:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?