19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Trafik kazaları: 2 ölü, 5 yaralı

İzmir'in Gaziemir ve Torbalı ilçelerinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında, 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. 

Gaziemir ilçesi 73 sokakta meydana gelen trafik kazasında S.Ö. (28) idaresindeki motosiklet yolda yürüyen Ebru Sağlık'a (26) çarptı. Adnan Menderes Havalimanı'nda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Ebru Sağlık, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Talihsiz genç kızın cenazesi ailesi tarafından alınarak memleketi Antalya'nın Finike ilçesine götürüldü. 

Gaziemir ilçesinde ikinci trafik kazası bir alış veriş merkezinin önünde yaşandı. Yoldan karşıya geçmek isteyen Neriman Yiğit'e (78), S.Y.T. (32) idaresindeki 35 TKM 96 plakalı araç çarptı. Neriman Yiğit, çarpmanın etkisiyle hayatını kaybetti. 

Torbalı- İzmir karayolu 20. kilometrede meydana gelen trafik kazasında ise, bir otomobil, arızalanıp yol kenarına çekilen otomobil ile yayalar ve bir polis memuruna çarptı. 171 promil alkollü olduğu tespit edilen S.Ö. idaresindeki 35 TCC 96 plakalı otomobil, sol şeritte bulunan ve daha önce kaza yaptığı için park halinde olan 35 YT 545 plakalı otomobile çarptı. 35 YT 545 plakalı otomobil de çarpmanın etkisiyle savrularak yardım için yol üstünde bulunan Ahmet Bingöl, İlyas Tarım ve trafiği düzenleyen Bölge Trafik Nöbetçi Amiri polis memuru Zafer Yıldırım'a çarptı. Kazada S.Ö., Ahmet Öner, Zafer Yıldırım, Ahmet Bingöl ve İlyas Tarım yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 35 TCC 96 plakalı aracın sürücüsü S.Ö., yapılan alkol muayenesinde 171 promil alkollü çıktı. Üç ayrı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 18:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?