19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Konak ilçesi, Halkapınar semtinde, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, 2 yayaya çarptı. Kaza sonucu yayalardan biri olay hayatını kaybederken, diğeri ise yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza gece saat 23.30 sıralarında, Konak ilçesi, Halkapınar semtinde bulunan bir benzin istasyonunun önünde meydana geldi. Alsancak'tan Bornova yönüne giden Mesut Aksu (25) yönetimindeki BMW marka otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolünden çıkarak, yol kenarında yürüyen Nazım Çakır (51) ve Yıldıray Çakıllar (40) isimli yayalara çarptı. 

Çarpmanın şiddetiyle Çakır olay yerinde hayatını kaybederken, Çakıllar ise yaralandı. Benzin istasyonundaki görevliler durumu polise ve acil yardım ekiplerine bildirdi. Çakıllar, kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çakıllar'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Sürücü Aksu ise polis ekipleri tarafından Çınarlı Polis Merkezi'ne götürülerek, gözaltına alındı. Uzun süre olayın şokunu üzerinden atamayan sürücünün, alkollü olmadığı öğrenildi. 

Olayla ile ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 09:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcin kodalak IP: 77.245.144.xxx Tarih : 10.01.2008 09:54:10

bızı yakanların canlarıda yansın okadar suratla nereye gıdıyordu hıcmı dusunmedınazım amcamın .arkada bıraktıgı cocuklarını nereye yetısektıı bu kadar acelemıydı bosuna dememısler acele gıden ecele gıder dıye ama kendı gıtmedı amcamı gonderdı ecele