3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Travestinin katil zanlıları yakalandı

TRAVESTİNİN KATİL ZANLILARI YAKALANDI

İzmir'de, dün gece öldürülen travestinin katil zanlıları yakalandı. Emniyette sorguları tamamlanan zanlıların suçları kabul ettikleri belirtildi.

Olay, İzmir'in Karabağlar ilçesi Yeşillik Caddesinde bir evde meydana geldi. Cinayette, tabanca ile öldürülen takma adı Narin olan travesti Ramazan Başat'ın cinayet zanlıları yakalandı. İddialara göre, Y.E.'nin (26) söz konusu adrese daha önce travestilerle geldiği ve Y.C.'nin (20) de duruma tepki gösterdiği buna bağlı olarak da 1 ay önce tartıştıkları öğrenildi.

Olay gecesi yine Y.E. ile birlikte söz konusu adrese birlikte giden Narin takma adlı travesti Ramazan Başat, Y.C. ve G.Y.(24) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.C, ruhsatsız silahı ile Ramazan Başat'ı vurdu. Sırtına ve koluna beş kurşun isabet eden Ramazan Başat, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Olayın ardından soruşturma başlatan ekipler yaptıkları araştırmada zanlı Y.C. ve arkadaşı G.Y.'nin olay gecesi 35 DOP 21 plakalı araçla kaçtıklarını ve aracın

plakasını tespit etti. Bunun üzerine Buca ilçesinde zanlıların yakalandıkları öğrenildi. Gözaltına alınan iki zanlının suç kaydı olduğu belirtildi.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda saksı içerisinde 1 ruhsatsız silah ile zanlılara ait kanlı elbiseler ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

TRAVESTİNİN KATİL ZANLILARI YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2011 Salı 17:16:00
Güncelleme :19 Nisan 2011 Salı 23:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?