5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Ucuz akaryakıta hücum

UCUZ AKARYAKITA HÜCUM

İzmir Çınarlı'da bir akaryakıt istasyonu, İndirimli Günler kampanyası başlattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çarşamba gününe kadar sürecek olan kampanya kapsamında benzine yüzde 12, motorine yüzde 15 indirim uygulanacak.

İşletme sahibi Adem Seçilmiş, son günlerde benzin ve motorine yapılan zamları protesto etmek ve vatandaşları bir nebze olsun rahatlatmak amacıyla böyle bir kampanya yaptıklarını söyledi. Kendilerinin normalde dağıtımcı firmayla olan anlaşmalarından dolayı 'sürekli indirim kampanyası' adı altında indirim uyguladıklarını ancak üç gün boyunca benzin ve motorinde 40 kuruşa varan indirim yaptıklarını anlatan Seçilmiş, "Kampanyamız üç gün sürecek. Kar amacı gütmeden yapılan zamları protesto için indirim

yapıyoruz. Vatandaşlarımız sağolsun bizi yalnız bırakmadı. Sabahtan bu yana müşteri sayımızda iki kat artış var. Bundan sonraki zamanlarda bayramlar ve özel günlerde de indirimlerimiz olacak" dedi.

Böyle bir kampanyayı her istasyonun yapmasının mümkün olamayacağını dile getiren Emre Karaca da, şunları söyledi: "Bizim dağıtımcı firma ile aramızdaki anlaşmadan dolayı indirim yapabiliyoruz. Böyle bir indirimi her yer yapamaz. Üç gün boyunca aldığımız fiyattan akaryakıt satacağız."

İstasyona gelen vatandaşlar kampanyadan son derece memnun olduklarını söyledi.

UCUZ AKARYAKITA HÜCUM
UCUZ AKARYAKITA HÜCUM
UCUZ AKARYAKITA HÜCUM
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 16:26:02
Güncelleme :27 Aralık 2010 Pazartesi 19:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?