19
Nisan
2024
Cuma
İZMİR

Ulaşım filosuna 4 yeni araç

Çeşme Belediyesi 600 bin liralık bir yatırımla 4 yeni araç aldı, filosunu güçlendirdi. Test sürüşüne katılan Başkan Tütüncüoğlu, araçların performans ve konforuna tam not verdi.

Çeşme Belediyesi, hizmet ve ulaşım filosuna 4 yeni araç daha ekledi. Şehirlerarası seyahatlere de uygun bir otobüs, engellilerin kullanımı için özel olarak tasarlanmış eğimini değiştirerek engelli rampasının açısını azaltabilen bir mini otobüs ve iki adet beş koltuklu araçla birlikte hizmet aracı sayısını 119'a çıkardı. Belirlenmiş aralıklarla belediyenin araç filosunu yeniledikleri, güçlendirdiklerini ve geliştirdiklerini belirten Başkan Tütüncüoğlu, yeni alınan araçların vatandaşa verilen hizmetin kalitesini yükseltilmesi amacıyla edinildiğini vurguladı.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerin ilçenin her bölgesindeki vatandaşlar için daha ulaşılabilir olması amacıyla, etkinliklere ücretsiz ring seferleri tahsis ettiklerini hatırlatan Başkan Tütüncüoğlu, ilçenin yenilenen Belediyeler Kanunu çerçevesinde sınırlarının genişlediğini ve araçların bu bölgelere de hizmet ulaştırabilmeyi sağlayacağını açıkladı. 600 bin liralık bir yatırımla filoyu büyüttüklerini ifade eden Tütüncüoğlu, yeni alınan araçların Ovacık Mahallesi'ndeki test sürüşüne de katıldı; araçların performans ve konforuna tam not verdi.  

iha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2013 Salı 18:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?