3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Ünlü sanatçı adliyede

Kıbrıs'ta tutuklanan Haluk Levent, soruşturmanın yapıldığı İzmir'e getirilerek adliyeye sevkedildi.

Çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında Kıbrıs'ta tutuklanan Haluk Levent, soruşturmanın yapıldığı İzmir'e getirilerek adliyeye sevkedildi.

Piyasada çeşitli kişilere borçları bulunan işadamlarının, kendilerini tehdit eden bir grubun zorla tahsilat yaptığına yönelik şikayetleri üzerine harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 1 yıllık çalışma ardından, geçen hafta, operasyon başlattı. Operasyon kapsamında, aralarında dizi oyuncusu Erkan Petekkaya, organizatör Ahmet San ve lider konumundaki Muzaffer Köse de bulunduğu 41 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, uygunsuz görüntülerinin bulunduğu CD ile tehdit edildiği bildirilen Erkan Petekkaya ile Çeşme'de sahibi olduğu eğlence mekanında kiracı olan kişilerden para tahsilatı için yardım istediği ileri sürülen organizatör Ahmet San'ın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kendileriyle bağlantıya geçen kişilerin, borçlularını tehdit ederek para tahsilatı yapan çetenin elebaşı Muzaffer Köse ile 16 elemanı ise sevkedildikleri adliyede tutuklandı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Tefecilere olan borçlarından dolayı çeteden yardım istediği iddiasıyla aranan sanatçı Haluk Levent ise, KKTC'nin Gazi Magosa kentinde yakalanıp tutuklandı. 1 haftadan bu yana KKTC'de cezaevinde tutulan Haluk Levent, resmi işlemlerin tamamlanması ardından soruşturmanın yapıldığı İzmir'e, dün akşam saatlerinde getirildi. Sorgusunda suçlamaları kabul etmediği, elebaşı konumundaki Köse ile geçmişte iş ortaklığı bulunduğunu söylediği belirtilen Haluk Levent, bu sabah saatlerinde İzmir Adliyesi'ne sevkedildi.
 

...
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2011 Perşembe 14:01:55
Güncelleme :8 Aralık 2011 Perşembe 15:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?