2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Ürkmez'de koca dehşeti!

İzmir'in Seferihisar ilçesi Ürkmez beldesinde, kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açan kadın, kocası tarafından bıçakla öldürüldü.

Kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle İzmir'deki bir sığınma evine yerleşerek boşanma davası açan 5 çocuk annesi Yeşim B. (34), kocası H.B'nin (40) yanında bulunan 3 yaşındaki kızını görmek için Ürkmez'e gitti. Beldede apart daire kiralayarak bir süredir tatil yapan H.B, iddiaya göre Yeşim B'den iki hafta sonra görülecek boşanma davasını geri çekmesini istedi.

Yeşim B. ile H.B. arasında, boşanma davası nedeniyle tartışma çıktı. H.B. tartışma sırasında sinirlenince Yeşim B'yi bıçakla yaraladı. Seferihisar Devlet Hastanesine kaldırılan Yeşim B, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Kaçmaya çalışan H.B. ise jandarma ekipleri tarafından yakalandı. H.B. İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.

Yeşim B'nin cenazesi ise Pınarbaşı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kadının yakınları, Yeşim B'nin kocası tarafından sürekli darp edildiğini, hatta kocasının jiletle adını ve soyadını kadının sırtına yazıp iz bıraktığını öne sürerek, Yeşim B'nin yaşadıkları üzerine çocuklarını yetiştirme yurduna bırakarak bir süre İstanbul'da kadın sığınma evinde kaldığını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2011 Cuma 16:25:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?