26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Vicdansız torun, dedesini bıçakladı

İzmir'de, dedesinden aldığı para ile iş yeri açan torun, parayı geri isteyen dedesini bıçakla yaraladı. Sol karın boşluğundan bıçaklanan 72 yaşındaki Sabit Güçlüoğlu, hastanelik oldu.


İzmir'in Karşayaka ilçesinde oturan Sabit Güçlüoğlu, iki yıl önce torunu E.Y.'ye havalandırma şirketi kurması için 16 bin YTL para yardımında bulundu. Sabit Güçlüoğlu, aradan geçen zaman içerisinde birkaç defa torununa verdiği parayı ihtiyacı olduğu gerekçesiyle geri istedi. Her defasında torunundan ters cevap alan dede Güçlüoğlu, bugün öğle saatlerinde torununun dükkanına giderek durumunun sıkışık olduğu gerekçesiyle verdiği parayı geri istedi. Dedesinin ısrarla parayı istemesine sinirlenen torun E.Y. ise dedesini dükkanda döverek tartaklamaya başladı. Torununun kendisini dövmesiyle yakında bulunan Karşıyaka Adliyesi'ne kaçan dede Sabit Güçlüoğlu adliyenin bahçesinde torunu E.Y. tarafından sol karın boşluğundan bir darbeyle bıçaklandı. Kanlar içinde yere yığılan yaşlı adam, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından acil olarak ambulansla hastaneye gönderildi. Sabit Güçlüoğlu kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Yıllarca torunu için çalışıp çabaladığını belirten
Sabit Güçlüoğlu, kızının ve torununun rahat bir hayat sürmesi için 24 yıl boyunca kendi evinde kira almadan oturttuğunu belirtti. Dede, bunun mükafatının bu mu olduğunu söyleyerek isyan etti.


Çevrede bulunan polis ekipleri tarafından yakalanan torun E.Y. ise dedesi ile aralarında başka konular olduğunu belirterek pişman olmadığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 18:59:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?