9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Yakalanınca polise saldırdı

İzmir'in Konak İlçesi Eskiizmir semti Pazaryeri'nde esrar satarken yakalanan bir kişi, polislere bıçakla saldırdı. Hırsızlık ve esrar satmak suçlarından sabıkası bulunan 18 yaşındaki zanlı, bir ay içerisinde üçüncü kez yakalandı. 

İzmir'de esrar satarken yakalanan bir kişi, polise saldırdı. Eskiizmir'in Pazaryeri bölgesinde yaşanan olayda, hırsızlık ve esrar satmak suçlarından sabıkası bulunan 18 yaşındaki zanlı, polise bıçak çekti. Uyuşturucu satıcısının hırsızlık suçundan yattığı cezaevinden 2 ay önce çıktığı belirtilirken, yapılan bir ihbarın değerlendirilmesi sonucu olay yerine giden ekipler, 18 yaşındaki T.O.M'yi on içimlik esrar maddesi ile suçüstü yakaladı. Polisleri görünce şaşkına dönen esrar T.O.M, belinden çıkardığı ekmek bıçağı ile polislere saldırdı. 

Kısa süre içerisinde etkisiz hale getirilen uyuşturucu satıcısı, yakayı ele verince polis aracını tekmeleyerek, görevli polislere küfürler yağdırdı. Aynı bölgede bir ay önce esrar satarken suçüstü yakalanan satıcı, yaşı küçük olduğu için serbest bırakılmış, 1 hafta önce de üzerinde bir içimlik esrar maddesi ile ele geçirilmişti. Zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecek.
iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 12:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?