2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Yardım etmek isterken öldü

YARDIM ETMEK İSTERKEN ÖLDÜ

İzmir'de, arıza yapan bir kamyona, yol kenarında park halindeyken bir başka kamyon çarptı. Olay, gece saat 02.30 sıralarında Kemalpaşa, Belkahve yokuşunda meydana geldi. Osman Şen (46), 35 FU 109 plakalı kamyonu arıza yapınca yolun sağ tarafına park edip arızayı gidermek için çalışmaya başladı. 36 yaşındaki Adem Bıçkılıtaş da motosikletiyle yolda seyir halindeyken kamyonun arıza yaptığını görünce durup yardım etmek istedi. Motorunu yol kenarına bırakan Bıçkılıtaş, yolun karanlık olması nedeniyle el fenerini alarak diğer sürücüleri uyarmaya başladı. Bu sırada İzmir'den Turgutlu'ya giden Ö.F.B. (55) yönetimindeki 35 MAN 16 plakalı kamyon yolun sağında park halindeki aracı fark edemeyerek arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan kamyon kasası yardım için orada bulunan Adem Bıçkılıtaş'a çarptı. Bıçkılıtaş olay yerinde hayatını kaybetti. Arızalı kamyonun sürücüsü Osman Şen de yaralanarak Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne, Nejla Şen (38) ise Bornova Trafik Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından Ö.F.B. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Ö.F.B., polise verdiği ifadesinde "Sol şeritte başka bir araç vardı. Kendimi sola atamadım. Araç da durmayınca çarpmak zorunda kaldım" dedi.

YARDIM ETMEK İSTERKEN ÖLDÜ
YARDIM ETMEK İSTERKEN ÖLDÜ
YARDIM ETMEK İSTERKEN ÖLDÜ
YARDIM ETMEK İSTERKEN ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2011 Cuma 09:16:02
Güncelleme :1 Temmuz 2011 Cuma 09:31:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?